Peč za finsko savno HUUM DROP 9 kW, brez kontrolne enote

602,68 €

Peč za finsko savno DROP se zgleduje po najčistejšem elementu v naravi – vodni kapljici. V stenski grelec lahko dejansko namestite do 55 kg kamnov, kar presega količino večine peči in zagotavlja dolgotrajno toploto.

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
H1001031
Želite plačilo na obroke? Informativni izračun opravite tukaj.
x
20,00 €

Grelec DROP se zgleduje po najčistejšem elementu v naravi – vodni kapljici. Njen okrogel dizajn omehča in poživi oglato notranjost klasične savne ter ji doda pridih elegance. Toda pri DROP-u ne gre samo za videz. V ta kompaktni stenski grelec lahko dejansko namestite do 55 kg kamnov, kar presega volumen ostalih peči in zagotavlja dolgotranjo toploto.

Tehnične informacije

DROP  
Barva Nerjaveče jeklo
Izhod kW 9
Teža kg 12
Mere globine cm 33,5
Mere širina cm 39
Dimenzije višine cm 59
Savna soba min. m3 8
Savna soba max. m3 15
Savna min. višine 190
Kapaciteta kamna max. kg 55
3-fazna napajalna napetost 400 V 3N
Priključni kabel mm2 5 x 2,5
Varovalka A 16

 

Kamenje ni vključeno v ceno.

Možnost dokupa zaščitne ograjice

(Varnostna ograja za grelnike DROP pomaga preprečiti nenamerni stik z vročimi grelci. Sestavljena je iz lokov iz svetlega lesa in pritrdilnih elementov iz nerjavečega jekla za pritrditev lokov na grelec. Varnostna ograja je dober način, da je savnanje še varnejše, hkrati pa grelniku doda stil)

Oznaka artikla: H1001031

 

NAGRAJEN DIZAJN

Zaradi organske in minimalistične zasnove je peč za savno DROP nepogrešljiv kos vaše savne. Poleg tega zavzame zelo malo prostora in zagotavlja zadostno količino kamnov, da bo savna dolgo ostala vroča.

SKRBNO IZDELANO V ESTONIJI

Grelniki HUUM so izdelani iz nerjavečega jekla in gredo skozi dolg in skrbno nadzorovan proizvodni proces, ki zagotavlja najboljšo kakovost vsakega izdelka.

SAVNAJTE SE KOT V TRADICIONALNI FINSKI SAVNI

Grelniki HUUM so izdelani z uporabo zelo majhnih količin kovine, tako da toplota izvira predvsem iz kamnov in zelo malo iz kovine. Tako lahko povečamo dobre negativne ione iz kamnov, kot v tradicionalnih savnah, pozitivne ione iz kovine pa ohranimo na minimumu. Skupaj z visoko zmogljivostjo kamna je to skrivnost za zdravo, blago in dolgotrajno toploto.

Več informacij
SKU H1001031
Tip peči Peči za finsko savno
Kontrolna enota Ločena kontrolna enota
Uporaba peči Domača uporaba
Montaža peči Stenska
Moč peči za savno 9 kW
Velikost savne m3 (DxŠxV) 5 - 10 m3