O nas

Podjetje Funtrade d.o.o. je največji uvoznik in prodajalec savn in opreme na območju jugovzhodne Evrope. V zadnjih 15 letih delovanja, smo postali zanesljiv partner številnim vodilnim svetovnim proizvajalcem (Tylo, Helo, Harvia, Sentiotec, Sawo, EOS, Kastor, itd.) opreme za savne.

Naše podjetje deluje po sistemu NDP (neposredno do potrošnika), pri katerem gre izdelek od proizvajalca direktno do potrošnika brez posrednikov in veletrgovcev. Naši izdelki so izredno kakovostni in nimajo posrednikov, zato so cenovno veliko ugodnejši v primerjavi s konkurenco.

Verjamemo, da je naša specializiranost na področju savn in opreme tisto, kar nas loči od ostalih trgovcev, strankam pa zagotavlja varno in zanesljivo nakupovalno izkušnjo. Naše znanje in dolgoletne izkušnje nam omogočajo strokovno pomoč in svetovanje o vseh tehničnih zadevah, povezanih s savnami, od zasnove do zaključka.

Spletno mesto kupisavno.si trenutno razpolaga z več kot 3000 različnimi produkti, ki ustrezajo potrebam tako samo graditeljem kot tudi profesionalnim savna centrom.

Naše izdelke si lahko ogledate tudi v naših prodajnih salonih v Litiji (Usnjarska cesta 16c, 1275 Šmartno pri Litiji) in Ljubljani (Letališka cesta 32) ali pa pokličete svetovalce za področje savn na tel. 059 340 400.

Verjamemo, da vam bo naša ekipa lahko pomagala.