Inox dimnik za savno za peč na drva HARVIA 1-043-869 krom

594,14 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1-043-869
Želite plačilo na obroke? Informativni izračun opravite tukaj.
x
20,00 €

Inox dimnik Harvia WHP1500 je elegantna rešitev iz nerjavečega jekla, ki je enostavna za namestitev. Inox dimnik je odporen na velike temperaturne spremembe in je namenjen predvsem uporabi s pečmi na drva, manjšimi kamini in železnimi pečmi v samostojnih objektih savne. Standardna dobava jeklenega dimnika vključuje jekleni dimnik in škatlo z orodjem z 1,0 m neizolirano dimovodno cevjo, dežni plašč, gumijasto dežno prirobnico in montažni komplet za dežno prirobnico, skoznjo prirobnico iz nerjavečega jekla za strop in neprekinjena izolacija in zaščita. Zahvaljujoč domiselnemu spojnemu mehanizmu je mogoče jekleni dimnik enostavno podaljšati. Izberite vrhunsko kakovost Harvia.

 

Standardna dobava jeklenega dimnika vključuje jekleni dimnik dolžine 1,5 m in škatlo za orodje z dežno napo, gumijasto dežno prirobnico in komplet za montažo dežne prirobnice, neprekinjeno prirobnico iz nerjavečega jekla za strop, izolacijo in zaščito za pretok. Paket vsebuje tudi neizolirano dimovodno cev dolžine 1m.

Zahvaljujoč domiselnemu mehanizmu so dodatni deli zviti skupaj, dimne cevi pa so opremljene tudi z odprtinami za zaklepanje. To preprečuje gibanje zaradi temperaturnih sprememb. V notranjih prostorih se lahko dimnik vgradi na višini 3 m brez podpore, na prostem pa je ustrezna samonosna vgradna višina 2 m.

 

Nazivna najvišja temperatura zgorevalnih plinov za peč, priključeno na jekleni dimnik, je 600 ºC. Zunanji premer jeklenega dimnika je 220 mm, premer dimovodne cevi pa 115 mm. Varnostna razdalja do vnetljivih materialov je 100 mm. Inox dimnik Harvia ima oznako CE, zato je izdelek v skladu z vsemi mednarodnimi zahtevami požarne in obratovalne varnosti. Dimnik je ognjevaren.

Natančno preberite navodila za montažo jeklenega dimnika in priložene peči.

Več informacij
SKU 1-043-869
Dodatki in oprema za savno Vrata za savno in ročaji