Češnjeve veje 1+1 gratis

14,99 €
  • primerno za ljudi z mastno kožo
  • protivnetni učinek
  • aroma pomirja
  • znižuje krvni tlak
  • prijetna aroma
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
16421
Želite plačilo na obroke? Informativni izračun opravite tukaj.
x
20,00 €

Veje za savno, imenovane vihta na Finskem in venik v Rusiji, so poseben dodatek. Za številne obiskovalce savne je to obvezna oprema. Gre za šop mladih posušenih drevesnih vej, katerih namen je uporaba za masažo v savni. Uporaba vej za masažo spodbuja boljšo prekrvavitev, čisti kožo in ji doda zdrav lesk. Med savnanjem tolčete oziroma masirate sebe ali drugo osebo, po tem ko ste veje potopili v toplo vodo. Zamahi v zrak sproščajo prijetno aromo in ustvarjajo aromaterapijo. 

 

Skupek ptičjih češnjevih vej, ko so izpostavljena visoki temperaturi, oddajajo prijeten vonj po mandljih. Pozitivno vplivajo na mlade ljudi, pomagajo ohraniti notranjo harmonijo. 

Primerne so za vse tiste, ki trpijo zaradi različnih bolečin, kožnih bolezni in za vse tiste, ki imajo mastno kožo.

 

Možna večkratna uporaba

Zračno posušeno.

 

Kako pripraviti veje za uporabo v savni?

Posušene veje morajo biti pripravljene za uporabo v savni. To pomeni, da jih namočite v vodi, da listi postanejo mehki. Obstaja veliko načinov, kako to storiti, najbolj priljubljeni so:

 

Dolga metoda:

  1. Pripravite posodo z mrzlo vodo, ki je dovolj velika, da lahko vanjo položite veje. V vodi jih pustite za 30 min. Preverite ali so vsi listi pod vodo.
  2. Veje vzemite ven in jih tokrat položite v vodo tako, da je v vodi leseni del - ročaj, listnati del pa navzgor (enako kot bi cvetlični šopek postavili v vazo). Pustite tako stati še 30 minut.
  3. V savni si pripravite vedro tople vode. Vanj položite veje in že ste pripravljeni!

 

Klasična metoda:

Če imate pred savnanjem samo 20 minut, uporabite zgoraj opisano metodo, vendar z vročo vodo - 10 minut za namakanje listov in 10 minut, da stojijo v vodi.

 


 

 

Več informacij
Dodatki in oprema za savno Eterična olja, Aroma geli in pilingi